top of page

Deze zomer doen we het zó!


Je gaat lekker op vakantie. Je ziet mooie natuur en oude stadjes, je voelt elke dag de zon op je huid, je wandelt, zwemt, eet en luiert.


Na twee weken denk je: laat ik na de zomer écht gaan doen wat ik altijd al wil. Ik wil mensen helpen een nieuw perspectief te vinden in hun werk. Ik ga een nieuw vak leren! Ik ga me omscholen tot loopbaanprofessional en daarna werken op een plek waar ik elke dag loopbaanvragen kan begeleiden.


Misschien begeleid jij al mensen bij loopbaanvragen en bedenk je dat je (nog) steviger in je schoenen wilt staan bij álle loopbaanvragen die je tegenkomt. Een hele opleiding is niet nodig, maar een paar verdiepingsmodules kunnen jouw werkplezier verrijken.


Dan kom je thuis en gaat je oriënteren op opleidingen. Wat is er veel mogelijk! Wat zou het fijn zijn om direct eens kennis te maken met (één van) die opleidingen.

Nou weet je ….. dat is mogelijk. Deze zomer ben je welkom om online kennis te maken op een moment dat het jou past. Klik op de rode cirkel op onze website en meld je aan. We nemen dan contact op om een online afspraak te plannen. We vertellen je over onze kernmethode (de Loopbaantrechter) waar al zoveel professionals en organisaties mee werken en we beantwoorden al je vragen. Je bent van harte welkom!

コメント


bottom of page