top of page

Ons team

heidi rose 2.jpg

Heidi Jansen

Hoofddocent

Heidi heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in loopbaanadvies vanuit een eigen praktijk, Heidijansen.nl. Ze is opleider van honderden loopbaanprofessionals en ontwikkelaar van loopbaanprogramma’s en trainingen. Heidi ontwikkelde de methode van de Loopbaantrechter en schreef daar een boek over. Daarnaast is ze gespecialiseerd in ‘werk en zingeving’ waar ze sinds 2019 onderzoek naar doet. Ze geeft enthousiast, inspirerend en deskundig les en geniet ervan om  loopbaanprofessionals te zien groeien in hun vak.

Maarten vrolijk klein.jpg

Maarten van Rossum

Docent/trainer

Maarten is loopbaanadviseur, trainer, management- en ontwikkelcoach. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op het vlak van loopbaanadvies. Hij begeleidt mensen graag in hun professionele ontwikkeling. Dat kunnen individuele professionals zijn en ook teams en organisaties. In zijn dagelijkse praktijk draait alles om de balans tussen persoon, motivatie, talent en werkomgeving. Maarten heeft oog voor resultaat en geeft op een ontspannen manier les.

manuela.jpg

Manuela Kalsky

Gastdocent

Manuela is bijzonder hoogleraar aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. In haar werk staat het overbruggen van wij/zij tegenstellingen centraal. In onze opleiding verzorgt zij de module 'diversiteit en inclusie' waarin het draait om interculturele communicatie en het herkennen van (onbewuste) aannames over de ander. 

Robert klein 2.jpg

Robert Dijkstra

Gastdocent

Na een carrière in het particulier onderwijs is Robert zich in 1997 gaan richten op het ontwikkelen van kortdurende scholingstrajecten voor de re-integratiemarkt. Vervolgens heeft hij een aantal jaren gewerkt bij landelijke spelers in de re-integratiebranche als re-integratieadviseur en outplacementconsulent. Eind 2006 is hij zijn eigen loopbaanbedrijf jobXchange gestart. Binnen zijn bedrijf werkt hij nauw samen met een vitaliteitscoach, een testconsultant en arbeidsdeskundige. Met bijna 25 jaar ervaring als re-integratieadviseur kan hij veel kennis overdragen en studenten enthousiasmeren voor het mooie, maar complexe werk van re-integratiecoach 2e spoor.

margo.jpg

Margo Helmantel

Officemanager

Margo is onze officemanager. Ze helpt ons met allerlei secretariële en administratieve werkzaamheden. Onmisbaar dus.
Margo heeft ruim 30 jaar ervaring in functies als (directie)secretaresse, managementassistente en administratief medewerkster in diverse branches. Ze is accuraat, consequent en snel en bovendien gewoon een leuk mens!

nard.jpg

Nard Kronenberg

Docent/trainer

Nard is een ervaren loopbaanadviseur, coach en trainer. Hij begon zijn carrière als docent Nederlands op een scholengemeenschap en werd later via een tussenstap in de educatieve uitgeverij, directeur op een ROC. Sinds 2007 is hij  loopbaanadviseur, trainer 'loopbaan-leren', en trainer loopbaanadviesvaardigheden. Hij weet zijn deelnemers te boeien met veel praktijkvoorbeelden en een onstuitbaar enthousiasme. 

profielfoto Baukje klein.jpg

Baukje de Hoop

Docent/trainer

Baukje is Register loopbaanprofessional bij het Kenniscentrum Vitaliteit van Espria. Ze begeleidt, adviseert en coacht medewerkers van zorgbedrijven bij trajecten gericht op: loopbaancoaching, loopbaanadvies, tweede spoor, preventieve mobiliteit en outplacement. Daarnaast ontwikkelt en geeft ze trainingen op het gebied van solliciteren en loopbaanbegeleiding. Wat Baukje aanpakt gebeurt gedegen, professioneel en met veel betrokkenheid.
 

Marinka Kuijpers.jpg

Marinka Kuijpers

Gastdocent

Prof. dr. Marinka Kuijpers is sinds 2013 bijzonder hoogleraar ‘Leeromgeving en Leerloopbanen’ aan de Open Universiteit. Zij is directeur van het trainings- en adviesbureau ‘Loopbaangroep’.

Zij is in 2003 gepromoveerd op onderzoek naar loopbaancompetenties in het kader van een leven lang ontwikkelen van werknemers. Zij heeft onderzoek gedaan in het onderwijs en in arbeidsorganisaties, en vertaalt de wetenschappelijke resultaten naar werken in de praktijk.

Krijn 2.jpg

Krijn Nagtzaam

Gastdocent

Krijn is algemeen directeur van Jobport. Jobport is een platform ter ondersteuning van loopbaanprofessionals waarin dagelijks duizenden coaches en kandidaten worden ondersteund in hun ontdekkingstocht op de arbeidsmarkt. Daarnaast is hij als docent/coach werkzaam op Avans Hogeschool. De rode draad in de carrière van Krijn is (organisatie)ontwikkeling met een zinvolle inzet van technologie zodat de menselijke maat juist versterkt kan worden. Met zijn enthousiasme en praktisch/interactief ingestelde manier van lesgeven weet hij deelnemers te boeien. 

elske_portret_edited.jpg

Elske van Eijndhoven

Mede-oprichter dé Loopbaanopleiding

Elske is medeoprichter van dé Loopbaanopleiding. Zij heeft met enthousiasme en vakkennis gewerkt aan het opbouwen van de opleiding. Na twee jaar heeft zij ervoor gekozen zich weer volledig te richten op haar eigen loopbaanbedrijf 

Vaneijndhovengo.nl en op teamcoaching. Haar bijdrage aan de start van de opleiding was onmisbaar en we hopen haar nog vaak bij de alumnidagen te ontmoeten!

gerda_de_jong_02.JPG

Gerda de Jong

Docent/trainer

Gerda is arbeidsjurist en juridische coach. Ze kan ‘juridische dingen’ op ieder niveau zó overbrengen dat mensen er mee kunnen werken, er problemen mee kunnen oplossen en -nog beter- voorkomen. Ze startte haar loopbaan bij de NS en werkte daar ook als loopbaanadviseur. Als docent arbeidsrecht en re-integratie weet ze 'droge' regels tot leven te laten komen en kan putten uit vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van loopbaanadvies.

jouke.jpg

Jouke Post

Gastdocent

Jouke is als docent en onderzoeker verbonden aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) en het lectoraat Human Capital van Hogeschool Saxion. Hij heeft gewerkt als docent en trainer in opleidingen tot loopbaanadviseur, jobcoach en arbeidsdeskundige. Tegenwoordig richt hij zich voornamelijk op onderzoek naar innovaties in loopbaanontwikkeling, waaronder skillspaspoorten en loopbaanchecks. Daarnaast is hij werkzaam als loopbaanspecialist bij James; een initiatief van vakbond CNV. Ook in deze rol staat innovatie op de arbeidsmarkt centraal. Hij is verbonden aan het Europese netwerk CareersNet van CEDEFOP, een netwerk van internationale loopbaanexperts. 

Madhu Mathoera2 - kopie.jpg

Madhu Mathoera

Gastdocent

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven resulteerde in een missie om Nederland inclusiever te maken. Ze is een ervaren trainer die mensen en organisaties helpt om stappen te zetten op dit vlak en de theorie te vertalen naar de praktijk en concrete acties. In onze opleiding leert ze ons hoe je inclusief communiceert met je loopbaanklanten.

eva ouwerkerk 1.jpg

Eva Ouwerkerk

Intervisiebegeleider

Eva is opleidingskundige en loopbaanadviseur. Ze werkt als zelfstandig adviseur mee aan het ontwerp van leer- en  ontwikkelprogramma’s voor werkenden en draagt zorgt voor het organiseren van het leren. Ze geniet er van als mensen hun eigen kracht anders leren aan wenden en om teams en organisaties te begeleiden in hun professionaliseringslag. Ze geeft graag inzicht in hoe mensen verschillend leren en zich ontwikkelen en waar een goed ontwikkeladvies aan voldoet. En dat met een vleugje humor. Eva begeleidt de intervisiebijeenkomsten

bottom of page