Team

elske_portret_edited.jpg

Elske van Eijndhoven

Programmamanager en kerndocent

Elske heeft al meer dan 20 jaar een bloeiend bedrijf Vaneijndhovengo.nl

en ruime ervaring in het loopbaanadviesvak. Duurzame inzetbaarheid is haar stokpaardje. Ze houdt van Rotterdams ondernemen. Ze noemt dat 'van lullen naar leiden'. Ze startte haar loopbaan als HRM-manager. Elske durft de dingen (met humor) bij de naam te noemen en zorgt ervoor dat zaken voor elkaar komen. 

nard.jpg

Nard Kronenberg

Docent/trainer

Nard is een ervaren loopbaanadviseur, coach en trainer. Hij begon zijn carrière als docent Nederlands op een scholengemeenschap en werd later via een tussenstap in de educatieve uitgeverij, directeur op een ROC. Sinds 2007 is hij  loopbaanadviseur, trainer 'loopbaan-leren', en trainer loopbaanadviesvaardigheden. Hij weet zijn deelnemers te boeien met veel praktijkvoorbeelden en een onstuitbaar enthousiasme. 

Zoë.jpg

Zoë Papaikonomou

Gastspreker

Zoë Papaikonomou is schrijfster, onderzoeksjournalist en docent. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Ze is auteur van de boeken 'Heb je een boze moslim voor mij?' en 'De inclusiemarathon'. 

heidi deel.jpg

Heidi Jansen

Hoofddocent

Heidi heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in loopbaanadvies vanuit een eigen praktijk Heidijansen.nl. Ze is opleider van honderden loopbaanprofessionals en ontwikkelaar van loopbaanprogramma’s en trainingen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in ‘werk en zingeving’ waar ze sinds 2019 promotieonderzoek naar doet. Ze geeft enthousiast, inspirerend en deskundig les.

manuela.jpg

Manuela Kalsky

Docent/trainer

Manuela is bijzonder hoogleraar voor religieuze en culturele diversiteit in de samenleving aan de Vrije Universiteit. In haar werk staat het overbruggen van wij/zij tegenstellingen centraal. In onze opleiding verzorgt zij de module 'diversiteit en inclusie' waarin het draait om interculturele communicatie en het herkennen van (onbewuste) aannames over de ander. 

gerda_de_jong_02.JPG

Gerda de Jong

Docent/trainer

Gerda is arbeidsjurist en juridische coach. Ze kan ‘juridische dingen’ op ieder niveau zó overbrengen dat mensen er mee kunnen werken, er problemen mee kunnen oplossen en -nog beter- voorkomen. Ze startte haar loopbaan bij de NS en werkte daar ook als loopbaanadviseur. Als docent arbeidsrecht en re-integratie weet ze 'droge' regels tot leven te laten komen en kan putten uit vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van loopbaanadvies.

jouke.jpg

Jouke Post

Gastdocent

Jouke is als docent en onderzoeker verbonden aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) en het lectoraat Human Capital van Hogeschool Saxion. Hij heeft gewerkt als docent en trainer in opleidingen tot loopbaanadviseur, jobcoach en arbeidsdeskundige. Tegenwoordig richt hij zich voornamelijk op onderzoek naar innovaties in loopbaanontwikkeling, waaronder skillspaspoorten en loopbaanchecks. Daarnaast is hij werkzaam als loopbaanspecialist bij James; een initiatief van vakbond CNV. Ook in deze rol staat innovatie op de arbeidsmarkt centraal. Hij is verbonden aan het Europese netwerk CareersNet van CEDEFOP, een netwerk van internationale loopbaanexperts.