top of page

Register Loopbaantrechter


“Heb jij een naam voor ons van een loopbaanprofessional die met de Loopbaantrechter werkt en die een opdracht voor ons zou kunnen doen?”


Die vraag krijgen we regelmatig. We geven dan een naam en de organisatie en de professional gaan aan de slag. Vaak horen we niets meer, want beide partijen weten elkaar te vinden voor volgende opdrachten.


Hoe mooi zou het zijn als we álle adviseurs die met de Loopbaantrechter kunnen werken in een overzicht hebben staan, zodat zij rechtstreeks te vinden zijn voor mensen met een loopbaanvraag?


Dat idee leidde tot het ‘Register Loopbaantrechter’. Op onze site vind je vanaf nu een groeiende lijst van loopbaanprofessionals die met de trechter werken. Zij staan op die lijst omdat ze de training in de Loopbaantrechter hebben gevolgd en getoetst zijn op hun bekwaamheid.

We zijn er net mee gestart en er komen nog heel wat namen bij.


Mocht jij op zoek zijn naar een loopbaanprofessional die jou of jouw medewerkers kan begeleiden naar een superconcreet loopbaanplan, kijk dan in het Register op onze site.


Met ‘superconcreet’ bedoelen we dat je na een paar gesprekken weet welke functie bij je past, in welke organisatie, met welke taken. Daarnaast heb je een helder actieplan om te komen waar je wilt. Dat geldt ook als je op zoek bent naar de volgende stap in je eigen organisatie!


En mocht jij in het verleden een training hebben gevolgd in de Loopbaantrechter en op die lijst willen: laat het dan weten. Als je uit de periode komt waarin we nog niet met een toets werkten, dan moet je die toets nog wel even maken. Stuur mij een bericht, dan stuur ik je de toets toe.


De methode van de Loopbaantrechter is een vrolijke methode. Vaak lachen we heel wat af. Je krijgt energie van de twee interviews waar het traject mee start en al bij de derde stap heb je een nieuw perspectief. Dat ga je dan nog nader onderzoeken en het gebeurt best vaak dat je tijdens dat onderzoek dé baan al vindt.


Als je mee wilt doen met zo’n tweedaagse training: de data staan op de site. Passen de data niet of zitten die vol? We geven deze training ook op uitnodiging van organisaties en voor groepen loopbaanprofessionals die het samen willen organiseren. Stuur een bericht als je daar over wilt overleggen.

Comments


bottom of page