top of page

Op elk moment starten


Je kunt op meerdere manieren deelnemen aan onze opleiding en daarin zijn we vernieuwend.

1. Ten eerste kun je de hele opleiding doorlopen, waardoor je, als je slaagt, een erkend post-hbo diploma ontvangt en ingeschreven wordt in het post-hbo register van de Stichting post-hbo (SPHBO).


2. Je kunt ook delen van de opleiding volgen. Alle modules zijn namelijk los te volgen. Als je geen behoefte (of tijd) hebt om een hele opleiding te volgen, kun je precies díe modules kiezen die iets toevoegen aan jouw kennis en ervaring. Als je de toets die bij een module hoort, succesvol afrondt, ontvang je een certificaat. Die certificaten kun je 'stapelen'. Mocht je in een later stadium toch alle modules hebben gevolgd en de eindtoets goed afgerond hebben, dan ontvang je alsnog het erkende diploma.


3. Door deze modulaire aanpak bestaat de mogelijkheid om op elk moment in te stappen in de opleiding. Je krijgt dan al direct het boek 'De loopbaantrechter', zodat je onze kernmethode vast kunt leren kennen.


Wil je meer weten over de flexibele mogelijkheden van onze opleiding? Bel ons en we zoeken naar een vorm die bij jouw wensen past!

Comments


bottom of page