top of page

Een opleiding starten


Lesgeven en trainen doen we al jaren. Loopbaanadviseur zijn we ieder al ruim twee decennia. Toen we elkaar een jaar geleden opnieuw ontmoetten was het plan snel gesmeed: we gaan een nieuwe post-hbo opleiding starten voor loopbaanprofessionals! Centraal staat de werkmethode van de Loopbaantrechter. Een methode die Heidi ontwikkelde in de 25 jaar dat ze met de voeten in de klei stond. Ze schreef er een boek over en trainde al honderden loopbaanprofessionals in deze methode.


Het waren enerverende maanden. We maakten een curriculum waar we al onze kennis en ervaring in kwijt konden. We schreven een document van bijna 100 pagina’s voor de certificering van de opleiding. We maakten een website. We raakten in gesprek met inspirerende experts en docenten met ieder hun eigen kennis. We stelden een Raad van Advies samen en legden onze plannen voor aan tientallen professionals uit ons vakgebied. We bezochten locaties, lieten een animatie maken, maakten de inhoud van de modules concreet en daarnaast nog honderd dingen meer.

We bieden een opleiding die concreet, praktisch, up-to-date en inspirerend is. We dragen de liefde voor het loopbaanadviesvak over en zorgen dat we deelnemers een gedegen opleiding bieden. Ons vak is namelijk ‘hot’. In regeringsbeleid klinkt de noodzaak aan loopbaanadvies, begeleiding bij loopbaan- en studiekeuzes in een veranderende arbeidsmarkt door. Loopbaanprofessionals zullen de komende decennia een belangrijke rol spelen bij een goed functionerende arbeidsmarkt voor iedereen.


Je kunt bij ons een volledige opleiding tot loopbaanadviseur volgen, waar je een post-hbo-diploma voor krijgt én je kunt ervoor kiezen om alleen die modules te volgen die voor jou interessant zijn.


Samen met onze deelnemers zullen we blijven vernieuwen, leren, uitproberen en bijdragen aan passend werk voor iedereen. We hebben er zin in!


Elske van Eijndhoven & Heidi Jansen

Comentários


bottom of page