top of page

PE-punten


Bijblijven en bijscholen! Permanente Educatie is een must. Om Noloc-gecertificeerd te blijven als Register loopbaanprofessional moet je elke vier jaar re-certificeren. Dat doe je door een portfolio samen te stellen van alle activiteiten die je in het kader van je professionele ontwikkeling hebt ondernomen. Elke 1,5 uur die je hebt besteed aan opleiding en bijscholing levert 1 PE-punt op en in vier jaar tijd moet je 75 PE-punten halen.


Als je zorgt dat je elk jaar 19 punten haalt, ben je er dus. Het lijkt misschien een hele klus, maar het kan ook een feestje zijn: met een groep bevlogen collega’s nieuwe kennis en vaardigheden opdoen is vooral inspirerend.


Wij proberen er in ieder geval elke keer een feestje van te maken en zoveel mogelijk loopbaanprofessionals op een leuke manier hun portfolio te laten vullen. Dé loopbaanopleiding geeft je daar veel mogelijkheden voor.


Het volgen van dé Loopbaanopleiding in zijn geheel levert in totaal 214 PE-punten op en al onze modules zijn ook los te volgen. Zo krijg je voor een module van 1 dag mét toets 16 PE-punten en zonder toets 11. Een tweedaagse module levert respectievelijk 27 en 21 punten op.


Op de certificaten die je ontvangt als je bij ons een module hebt gevolgd, staan de behaalde punten. Deze certificaten kun je toevoegen aan jouw portfolio dat na vier jaar door een assessor beoordeeld wordt.

Wij zorgen dat we vooraan lopen bij de ontwikkeling van ons vak en nemen jou daar graag in mee! Wees welkom om samen met andere actieve en leergierige vakgenoten een paar leerzame dagen bij ons door te komen brengen. We ontmoeten je graag!


De docenten van dé Loopbaanopleiding

Comments


bottom of page