top of page

We gaan voor goud en daarom willen we klein blijven


We zijn dól op klein. In een wereld waarin groot, groter, grootst de norm lijkt te zijn.


Klein betekent voor ons: ruimte voor veel persoonlijke aandacht, snel in kunnen spelen op actuele ontwikkelingen, tijd hebben voor opdrachtgevers, tijd voor bezinning, investeren in verbetering in plaats van uitbreiding en studenten krijgen die bij ons passen. Kortom: we gaan voor goud!


Dat betekent concreet dat maximaal twaalf studenten per jaar de hele opleiding volgen. We kunnen je dan alle aandacht geven. Zo is er bijvoorbeeld tijd om individueel een les in te halen als je er een keer niet bij kunt zijn. We hebben tijd om op elk moment te kunnen reageren op je vragen. We kijken toetsen snel na zodat je weet waar je staat.

Dat betekent echter niet dat je altijd een jaar moet wachten voordat je mee kunt doen. We hebben flexibele in- en uitstroommomenten, dus zodra iemand de opleiding afrondt, kun jij beginnen.


Daarnaast is er bij elke module ruimte voor een aantal mensen die alleen díe module willen volgen. Want elke module is los te volgen. Dat geeft telkens weer een frisse blik en uitwisseling. Wij houden ervan!


Als jij ook van professionele kleinschaligheid houdt: kom gerust eens praten.Comments


bottom of page